top of page

Algemene voorwaarden

Toepasselijkheid van deze algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden gaan in het algemeen over onze standaard collectie producten. Er zijn echter uitzonderingen, zoals wanneer je gepersonaliseerde producten koopt. 

 

Een bestelling plaatsen

Als je iets bestelt bij ons, krijg je een bevestiging van je bestelling via de mail. Je krijgt ook een mail met een track and trace nummer zodra je bestelling is verzonden. Zo kun jij jouw bestelling volgen. We proberen je bestelling binnen 3 werkdagen te versturen. Het kan echter bij uitzondering gebeuren dat het langer duurt. Als het verzenden langer duurt dan 3 werkdagen word je hierover op de hoogte gebracht. Je hebt dan natuurlijk de mogelijkheid om de bestelling te annuleren.

In principe geldt: als je het op onze website kunt bestellen, hebben we het op voorraad. Kunnen we het toch niet leveren? Dan nemen we hierover contact met je op en krijg je je geld terug. Deze situatie is echter bij ons nog niet eerder voorgekomen.

 

Het aanbod

Mamboo nr Vijf is onderdeel van de KOR (kleine ondernemingsregeling). Dit betekent dat wij geen btw rekenen over onze producten. Daarom staat er geen btw vermeld op jouw factuur.

Het aanbod is onder voorbehoud van kennelijke typefouten.

 

Herroepingsrecht

Is jouw product niet helemaal naar wens? Jammer om te horen! We horen graag wat de reden is van retourneren. Hiermee kunnen we jou het beste helpen en daarmee help je ons ook weer. Je bent echter niet verplicht om een reden op te geven.

Na ontvangst heb je 30 dagen om aan te geven dat je jouw ongebruikte sjabloon wil retourneren. Dit doe je door een mail te sturen naar info@mamboo-nr-5.nl. Verstuur de sjabloon in de originele verpakking terug. Na ontvangst verwerken wij jouw retourbetaling via onze betalingsverwerker iDeal. Hiermee wordt jouw aankoopbedrag teruggestort en dit kan uiterlijk 5 werkdagen duren. De verzending is voor eigen rekening.

Wil je liever ruilen? Neem dan ook even contact op, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Zoals eerder benoemd gelden er andere regels op gepersonaliseerde producten. Het is niet mogelijk om gepersonaliseerde producten te retourneren of te ruilen.

Is jouw product defect binnen gekomen? Dat is natuurlijk niet de bedoeling en dit lossen we graag met je op. Neem hiervoor graag contact met ons op, bij voorkeur via info@mamboo-nr-5.nl.

 

 

Hoe zijn we te bereiken?

We zijn het beste te bereiken via mail. 

Mail: info@mamboo-nr-5.nl

Telefoon: 06 1900 1890 

Bedrijfsgegevens:

Kvk-nummer: 77253809

Btw ID: NL003168159B83

bottom of page