top of page
Achtergrondfoto van mandala sjablonen pagina. Mandala Cindy herhaaldelijk op muur

Mandala sjablonen

Voel de creatieve vrijheid en zekerheid van mandala sjablonen! Met mandala verfsjablonen kun je namelijk vele kanten op. Schilder een grote mandala op je muur in de slaapkamer of gebruik de kleinere mandala sjablonen om een mandala als herhaaldelijk patroon op de muur te verven. Haal daarna ook even dat oude saaie kastje van zolder en blaas er nieuw leven in met jouw mandala sjabloon. En wat dacht je van een alledaags Ikea tafeltje? Ook die maak je uniek met een mandala verfsjabloon. Al onze mandala sjablonen zijn herbruikbaar, dus gebruik je één mandala sjabloon voor al deze DIY-projecten! 


Hier vind je al onze mandala sjablonen. Bestel direct jouw favoriete mandala sjabloon zodat je meteen kunt beginnen aan jouw decoratie projecten.

Mandala sjablonen

Mandalasjablonen

- - -

Mandala sjablonen

Mandala sjablonen

Met onze mandala sjablonen schilder je de mooiste mandala's waar jij maar wilt. Ga lekker creatief aan de slag met onze mandala sjablonen. Direct uit voorraad geleverd, dus bestel direct jouw mandala sjabloon hier.  

Grote mandala sjablonen voor op de muur

Wil je een mandala sjabloon schilderen op je muur? Wij hebben in ons assortiment ook grote mandala sjablonen die je op je muur schildert. Deze mandala's worden groot doordat je ze kunt schilderen met kwart mandala sjablonen. Je schildert deze kwart mandala sjablonen naast elkaar, waardoor je een mooie grote mandala op je muur krijgt. Dus je gebruikt deze verfsjablonen als mandala muur sjabloon. Kijk op onze blog voor uitleg hoe je de kwart mandala verfsjablonen gebruikt.

Mandala sjabloon kopen?

Ben je op zoek naar een mooie mandala sjabloon? Wil je een mandala sjabloon kopen om mooie mandala desings te schilderen op muren en/of meubels? Kies jouw favoriete design mandala en ga  lekker creatief aan de slag met onze kleine of grote mandala sjablonen! Direct uit voorraad dus bestel jouw mandala sjabloon hier. Zo ga je snel creatief aan de slag.

Boho of bohemian mandala sjabloon

Ten eerste bepaal je natuurlijk zelf wat jij wel of niet mooi vindt in jouw interieur. Hiervoor hoef je niet binnen een bepaalde stijl te blijven. Een mandala sjabloon kan je wel helpen om een boho of bohemian woonstijl te creëren. Verf een grote mandala op je muur of herhaal een mandala meerdere keren op je muur. Gebruik natuurlijke kleuren zoals donker bruin bij het schilderen van de mandala sjablonen. Extra gaaf met een mooie grote plant erbij of ervoor, voor een nature green bohemian woonstijl.

Mandala stencils

Op Pinterest vind je veel inspiratie van opgeknapte meubels met mandala stencils. De term stencils is de Engelse vertaling van een sjabloon. De term stencil komt daarmee ook steeds vaker voor in Nederland. Als we spreken over een mandala sjabloon of een mandala stencil dan hebben we het over precies hetzelfde.

Is het mandala of mandela?

Wij spreken het wel als mandela uit, maar de juiste manier van schrijven is mandala en niet mandela verfsjabloon. We begrijpen echter allemaal wel wat je bedoelt als je mandela sjabloon schrijft! 

Mandala sjabloon schilderen een karwei?

Is het schilderen met onze mandala sjablonen een groot karwei? Wij vinden van niet! Je hebt een aantal voorbereidingen afhankelijk van jouw ondergrond (schoonmaken en schuren bijvoorbeeld) maar wanneer je eenmaal begint met schilderen is het zo klaar. Wat je wel nodig hebt is een beetje geduld. Wanneer je té snel wilt gaan, gebruik je vaak te veel verf in een keer. Het beste gebruik je maar weinig verf en weinig druk. Zo krijg je het strakste resultaat. Het verven met een mandala sjabloon is volgens ons dus geen groot karwei.

bottom of page