top of page
Mandala Grace sjabloon - toegepast op een tafel

Over ons

Welkom op onze website en bij onze webshop!

 

Wij zijn Mamboo nr. 5 en wij willen jou inspireren om zelf lekker creatief aan de slag te gaan met je huis en woondecoratie. Met woondecoratie kun je van je huis een thuis maken. Je kunt jezelf uitdrukken door middel van je huis en kunt hiermee jouw stijl, interesses en persoonlijkheid uiten. Maar het is vooral een plek voor jezelf waar jij je hélemaal thuis, tot rust, geïnspireerd en vertrouwd voelt. Hoe gaaf is het, als je dit kunt doen met zelfgemaakte producten waar je trots op bent!

Je huis en woondecoratie zelf (leuk) maken

We willen jou inspireren om zelf je woonomgeving nog prettiger en mooier te maken. Hiervoor voorzien we jou van de middelen om dit eenvoudig zelf te doen, zoals met een mandala stencil of een tegel sjabloon. We hopen zo bij te dragen aan het trotse gevoel dat je krijgt bij het zien van jouw zelfgemaakte creaties in huis.

Bij het zien van onze zelfgemaakte woondecoratie krijgen wij namelijk een warm gevoel en een glimlach op ons gezicht. We wensen jou hetzelfde gevoel toe!

 

Blog

We houden ook een blog bij waar we onze ervaringen, inspiratie en tips delen. Laat je inspireren door onze producten en blog en ga zelf lekker aan de slag.

Volg ons op Facebook en Instagram om niets te missen.

Mis je iets in onze collectie of heb je een vraag? Laat het ons weten! Dit kan door ons een berichtje te sturen naar info@mamboo-nr-5.nl of door het ons te laten weten op Facebook of Instagram.

Verkooppunten:

Wij zijn een online webshop en hebben geen fysiek adres. We verkopen echter naast hier op onze eigen website, ook op Etsy en Bol.com.

bottom of page