top of page
Mandala Grace sjabloon - toegepast op een tafel

Over ons

Welkom bij Mamboo nr 5! Mijn naam is Merlin, en ik ben de trotse eigenaresse van deze creatieve webshop. Mijn Mamboo nr 5 avontuur begon toen ik zelf aan de slag wilde met een mandala verfsjabloon om meubels op te knappen. Het lukte me daarbij niet om betaalbare mandala sjablonen te vinden die ook van goede kwaliteit waren. Daarom besloot ik om Mamboo nr 5 op te richten, om zo betaalbare en goede kwaliteit verfsjablonen beschikbaar te maken voor iedereen.

Mamboo nr 5 is er om je te enthousiasmeren creatief aan de slag te gaan. Of je nu een beginner bent of een ervaren kunstenaar, een verfsjabloon is voor iedereen!

Made by Merlin

Naast mandala, muur en tegel verfsjablonen vind je bij Mamboo nr 5 ook mijn handgemaakte houten producten. Denk hierbij aan handgemaakte houten wanddecoratie. Deze houten producten vind je onder het kopje Made by Merlin. Ik haal heel veel plezier uit het werken met hout en hoop hierin verder uit te breiden. Ik droom van een eigen houtwerkplaats.

Mama Merlin

Sinds eind 2023 ben ik moeder van een lief en grappig meisje. Mamboo nr 5 is hiervoor tijdelijk gesloten geweest, maar sinds 26 april 2024 zijn we weer open. Deze webshop combineren met een baby is voor mij nog nieuw en onbekend. Om teleurstellingen te voorkomen communiceren we een verzendtijd van 1 tot 5 werkdagen. Alvast bedankt voor je begrip hiervoor❤️

Inspireren

Bij Mamboo nr 5 streven we ernaar je te inspireren en de drempel te verlagen om creatief bezig te zijn. In onze blog vind je uitleg met heldere stappenplannen, tips en inspiratie voor leuke projecten.

Volg ons via Pinterest, Facebook of Instagram om niets te missen.

Heb je een vraag of mis je iets in onze collectie? Mail naar merlin@mamboo-nr-5.nl, ik help je graag!

Wij verkopen ook op: 

bottom of page