top of page

Verzendinformatie

Verzendinformatie

Om te weten wanneer jouw bestelling binnenkomt ontvang je na verzending een mail met een link om je bestelling te volgen. Wij versturen jouw bestelling met de vervoerders DHL of PostNL. Producten die kleiner zijn dan 38 x 26 x 3 cm passen door de brievenbus. Denk bijvoorbeeld aan onze tegel sjablonen van 20 x 20 cm of aan onze wegwijzer sjablonen. Voor deze pakketten hoef je dus niet thuis te zijn. Producten groter dan bovenstaande afmetingen worden aan de deur afgeleverd.

Verzendkosten

Nederland
Bij een bestelling onder de 40 euro zijn de verzendkosten binnen Nederland 4,95 euro. Bij een bestelbedrag boven de 40 euro is de verzending gratis!

België
We verzende
n ook naar België. Het standaardtarief is hiervoor 10 euro. Bij een besteding van 40 euro zijn de verzendkosten nog maar 4,95 euro. Is je bestelbedrag hoger dan 55 euro? Dan betaal je niets voor de verzendkosten!

 

Verzendtijden

We versturen jouw bestelling binnen 1-3 werkdagen, zodat je snel aan je creatieve projecten kunt beginnen.  Mocht je bestelling onverhoopt toch later verzonden worden, dan brengen we je hiervan op de hoogte.

Heb je een vraag over onze verzending? Stel je vraag via info@mamboo-nr-5.nl, we helpen je graag!

 

bottom of page