top of page

Verzendinformatie

Verzendinformatie

Om te weten wanneer jouw bestelling binnenkomt ontvang je na verzending een mail met een link om je bestelling te volgen. Wij versturen jouw bestelling voornamelijk met PostNL. Producten die kleiner zijn dan 38 x 26 x 3 cm passen door de brievenbus. Denk bijvoorbeeld aan onze tegel sjablonen van 20 x 20 cm of aan onze wegwijzer sjablonen. Voor deze pakketten hoef je dus niet thuis te zijn. Producten groter dan bovenstaande afmetingen worden aan de deur afgeleverd.

Verzendkosten

Nederland
Bij een bestelbedrag boven de 40 euro is de verzending gratis. Bij een bestelling onder de 40 euro zijn de verzendkosten binnen Nederland 4,95 euro.

België
We verzenden ook naar België. Het standaardtarief is hiervoor 10 euro. Bij een besteding van 40 euro zijn de verzendkosten 4,95 euro. Is je bestelbedrag hoger dan 55 euro? Dan is de verzending gratis.

 

Verzendtijden

We versturen jouw bestelling binnen 1 tot 5 werkdagen. Mamboo nr 5 wordt namelijk gerund door kersverse mama Merlin. Mamboo nr 5 combineren met mom-life is nog helemaal nieuw. Om teleurstelling te voorkomen communiceren we daarom uiterlijk 5 werkdagen. Mocht je bestelling onverhoopt toch later verzonden worden, dan brengen we je hiervan op de hoogte. Alvast bedankt voor je begrip❤️.

Heb je een vraag over onze verzending? Stel je vraag via info@mamboo-nr-5.nl, Merlin helpt je graag!

bottom of page