top of page

Retourneren

Retourneren

Is jouw product niet helemaal naar wens? Jammer om te horen! Is er iets waarbij ik kan helpen? Mail naar merlin@mamboo-nr-5.nl, ik help je graag!

Wil je graag je bestelling deels of volledig retourneren? We horen graag wat de reden is van retourneren. Hiermee kunnen we jou het beste helpen en daarmee help je ons ook weer. Je bent echter niet verplicht om een reden op te geven!

Retourproces

Na ontvangst heb je 30 dagen de tijd om aan te geven dat je jouw ongebruikte producten wil retourneren. Dit doe je door een mail te sturen naar info@mamboo-nr-5.nl. Om het makkelijk te maken vind je hieronder een kant-en-klare mail om te kopiëren en in te vullen. Na ontvangst van je mail nemen we contact met je op voor verdere instructies: Verstuur de producten bij voorkeur in de originele verzendverpakking terug om te zorgen dat de producten onbeschadigd geretourneerd worden. Deel met ons de track&trace informatie van je verzending. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening.

Wil je liever ruilen? Neem dan ook even contact op, dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Er gelden andere regels op gepersonaliseerde producten. Het is niet mogelijk om gepersonaliseerde producten te retourneren of te ruilen.

Defect:

Is jouw product defect binnen gekomen? Dat is natuurlijk niet de bedoeling en dit lossen we graag met je op! Neem hiervoor graag contact met ons op, bij voorkeur via info@mamboo-nr-5.nl.

 

Kant-en-klare retourmail:

--

Hoi Merlin,

Ik zou graag (X) willen retourneren vanwege (X). Mijn bestelnummer is (X). 

Ik hoor graag snel van jullie!

Met vriendelijke groet,

(x)

--

bottom of page