top of page
christmas-tree-1149619_1920v5-letters kl

Kerst sjablonen

Wil je jouw huis ook lekker in de kerstsferen brengen en vind je het ook zo leuk om dit te doen met zelfgemaakte kerstdecoratie? Wat dacht je van gave houten muurdecoratie met kerstbomen of leuke sneeuwvlokjes en kerstballen op je raam als kerst raamversiering? We helpen je jouw huis in de kerstsfeer te brengen met onze kerst sjablonen. Gebruik de kerst sjablonen met verf op hout of bijvoorbeeld met sneeuw uit een spuitbus voor op het raam.

Kerst sjablonen

Kerst sjablonen

Versier je ramen met nepsneeuw en onze leuke kerst sjablonen! De kerstbomen sjabloon, raamversiering sjabloon en kerstballen sjabloon zijn bijvoorbeeld goed combineren met elkaar. Met deze sjablonen kun je jouw ramen leuk creatief versieren. De sjablonen zijn herbruikbaar, dus je kunt ze op je raam gebruiken met spraysneeuw en voor een ander project ook nog eens schilderen op hout. En dit kun je volgend jaar met kerst weer doen! Een leuke kerst-investering dus:).

De sjabloon met rendier kun je ook gebruiken voor jouw farmhouse landelijke woondecoratie. Beits een plankje hout en schuur het wat op. Plaats hier overheen je rendier sjabloon en schilder het met witte verf. Je kunt het daarna lichtjes opschuren om het wat robuuster en rustieker te laten lijken.

Je kunt ook kiezen om een kerstboom uit te kiezen van de kerstbomen sjabloon en die te schilderen op hout. Verf er ook een leuke tekst bij en hang je nieuwe zelfgemaakte houten kerstdecoratie mooi elk jaar aan de muur. Dit kan natuurlijk ook met alle andere sjablonen zoals de kerstman sjabloon! Wat dacht je van kerstkaarten maken met de kerstbomen sjabloon? Super leuk om te combineren met ons bladgoud!

bottom of page