top of page

Mandala schilderen met de kwart mandala sjabloon Mae

Let op: deze uitleg geldt alleen voor de kwart mandala sjabloon Mae. Uitleg over hoe je een hele mandala verft met de kwart mandala sjabloon Grace vind je hier.


Wil je een grote mandala op je muur schilderen en overweeg je om een kwart Mandala sjabloon te kopen maar heb je nog geen idee hoe dit werkt? We helpen je graag.

Om een hele mandala op je muur te krijgen met de kwart mandala sjabloon Mae, verf je de sjabloon vier keer naast elkaar. Hiermee krijg je een mandala op je muur dat 52 cm groot is!Hoe ga je te werk?

Maak voordat je wilt beginnen een keuze waar je de mandala op jouw muur wilt plaatsen. Bepaal ook waar je wilt dat het middelpunt van de mandala komt. Zorg dat het midden van de cirkel (dat hieronder aangegeven is in blauw) in het midden ligt van jouw gekozen middelpunt. Verf over de kwart mandala sjabloon heen. Heb je al een voorkeur voor een verfroller of tamponeerkwast? We hebben een blog geschreven over welke technieken je allemaal kunt gebruiken en deze vind je hier.Het design van de mandala Mae is aan beide zijden gelijk. Dit betekent dat je de mandala sjabloon niet om hoeft te klappen zoals je wel moet doen bij de kwart mandala sjabloon Grace. Je draait de sjabloon Mae gewoon door.


Er zitten aan al onze kwart mandala sjablonen hulppunten. Deze hulppunten helpen jou zodat je zeker weet dat de sjabloon goed ligt! Als je jouw sjabloon opnieuw plaatst, zorg je dat deze punten overeenkomen met de zojuist geverfde hulppunten. In onderstaande foto zie je deze hulppunten die overeenkomen.


Gebruik deze hulppunten om je sjabloon mee uit te lijnen

Is het toch niet helemaal goed gegaan met het uitlijnen van de hulppunten? Dat is geen probleem. Je werkt met een kwastje deze kleine afwijkingen gemakkelijk even bij, zoals je ziet gebeuren in onderstaande foto. Voorkom de 8 meest gemaakte fouten bij het verven met een sjabloon. In onze blog vertellen we je wat de meest gemaakte fouten zijn en geven we je meteen tips.Tadaaa! Dit is ons eindresultaat met de kwart mandala sjabloon Mae! Nu heb je een hele mandala van 52 cm groot!
Gerelateerde posts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page